Offset

Bij Impressed krijgt u meer dan alleen uw product. Persoonlijke benadering, veelzijdigheid en een flexibele instelling. Wij staan ervoor om onze klanten optimaal te bedienen, denken mee met de klanten en geven advies. Advies in papiersoorten, diverse afwerkingen en extra mogelijkheden die de klant zelf niet bedenkt. Bij ons krijg je niet alleen wat je bestelt, maar je krijgt wat je nodig hebt.

 

Huisstijl

Een huisstijl is eigenlijk een visuele identiteit van een organisatie. Er wordt niet door alle bedrijven genoeg aandacht aan besteed. Een goede huisstijl kan enorm veel uitstraling richting je potentiële doelgroep geven. In een huisstijl komen alle communicatiemiddelen die wij voor u kunnen drukken en printen terug. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen of visitekaartjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer over huisstijlen

 


Brochures

Een brochure bestaat uit meerdere vellen gevouwen papier. Dit in tegenstelling tot een folder. Bij Impressed maken we gebruik van de nieuwste printers en drukpersen voor het bedrukken van uw brochures. De brochures zijn duurzaam en kwalitatief sterk.

Lees meer over brochures

 

Direct mailing

Het voordeel van direct mail is dat je een grote groep kan benaderen, maar de mail toch persoonlijk kan houden. Er kan veel meer dan alleen de adressering van een brief en een persoonlijke aanhef. Bij Impressed maken we de boodschap écht persoonlijk.

Lees meer over direct mailing

 

Folders

Wij zorgen voor hoogwaardige en duurzame kwaliteit folders, zodat u een goede indruk maakt bij uw relaties. Een prachtig gedrukte folder, professioneel ogend, heeft invloed op uw gehele uitstraling.

Lees meer over folders

 

Zorgvuldige afwerking

Impressed heeft de mogelijkheid om uw drukwerk net dat beetje extra’s te bieden. Een mooi visitekaartje richting uw doelgroep.

Lees meer over zorgvuldige afwerking

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 17.00u.

Drukkerij bezoek

maandag - donderdag: 7.30u tot 17.00u
vrijdag: 7.30u tot 16.00u

015 36 99 413

Onze locatie

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.