Tappan Communicatie

Deze keer in ‘Klant aan het Woord’: Tappan Communicatie

“Tappan Communicatie is een communicatieadviesbureau gevestigd in Den Haag aan de Lange Vijverberg met uitzicht op de Hofvijver. Mijn naam is René Weerheijm, ik werk al ruim 25 jaar bij Tappan als dtp’er en trafficer. “

“Ik ken drukkerij Impressed als een zeer betrouwbare partner voor een groot deel van ons drukwerk. De mensen van Impressed zijn flexibel, klantvriendelijk en ze leveren hoge kwaliteit drukwerk.

Mijn toenmalige teamleider kwam een paar jaar terug met drukkerij Impressed aanzetten. Als trafficer is het mijn taak om onder andere drukwerk in te kopen. Sandra Haket werd mijn contactpersoon. Na een kennismakingsgesprek was er direct een klik. Voor mij heel belangrijk. Sandra, maar ook haar achtervang Shana Coppens, zijn altijd goed bereikbaar, denken op een prettige manier mee en nemen zorgen uit handen. Wat vooral heel fijn is, is dat ik niet in herhaling hoef te vallen. Zij koppelen direct de juiste drukwerkspecificaties aan onze opdrachtgever en een afgesproken levertijd wordt altijd gehaald."

Grote projecten

"Rijkwaterstaat is een van onze grotere opdrachtgevers. Grote opdrachtgevers staan ook voor grote projecten. De Velsertunnel was in 2016 negen maanden afgesloten voor een totale renovatie. Voor de mensen in de directe omgeving had dat een behoorlijke impact. Tappan verzorgde de communicatie rondom de renovatie met de omgeving en weggebruikers. Communicatieadviseur bij Tappan, Amanda Hanse, liet voor het project tientallen middelen maken. Zij huurde drukkerij Impressed in voor een groot deel van het drukwerk. Denk aan: infographics, flyers en foamborden. Een week voordat de tunnel weer openging, organiseerden we een open dag waarbij 10.000 mensen door de tunnel wandelden. Over de volledige lengte van de tunnel hing een enorme fototentoonstelling van ruim 100 A0-foamborden die Impressed prachtig had gedrukt. Alle wandelaars kregen een plattegrond waarop stond wat er te doen was en met een kleurplaat voor de kinderen. Alles gedrukt en verzorgd door drukkerij Impressed. Een flinke uitdaging, de open dag was op een koude, natte winterdag. Belangrijk dus dat de spullen van hoge kwaliteit waren. Behalve een mooi eindproduct dacht Impressed goed na over te kiezen formaten en papiersoorten. Mede dankzij hen was alles op tijd klaar en was het een topdag als mooie afsluiting van het project.”

Meer weten over Tappan Communicatie? Kijk dan hier: www.tappan.nl.

Uw verhaal hier?

Wilt u ook eens in ‘Klant aan het Woord’ met uw verhaal? Leuk, we maken er graag samen een mooi verhaal van en delen deze via onze website, nieuwsbrief en social media! Neem dan contact op met Cas de Heus via telefoonnummer 015-8200 105 (rechtstreeks) of stuur een e-mail naar cas@impresseddruk.nl.

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.