kleurrijke team van Impressed

Oranjegekte bij Impressed!

Het mag duidelijk zijn: we zijn een beetje gek. En naast paars… gek op oranje. We zijn een tikkeltje Oranjegek dus. En met oog op morgen helemaal. Hoe, waar en in welke oranje-tint u morgen Koningsdag ook viert, het kleurrijke team van Impressed wenst u een héle fijne Koningsdag!

Over kleuren gesproken…

Door de schitterende drukweergave en het ruime kleurbereik is HD print uitermate geschikt voor een exacte benadering van bijna álle PMS kleuren. En dat biedt voordelen voor u. 

Onrustig drukbeeld

Voorheen had u bij een full colour opbouw van PMS kleuren altijd te maken met een rozetvorming en een onrustig drukbeeld. Door innovatie in techniek zijn er geen rasters meer zichtbaar en ontstaat er een vlak drukbeeld dat gelijk is aan bedrukking in PMS.

Kleurenmanagement

Via een kleurenmanagement-systeem kunnen wij vooraf een inschatting maken van een eventuele kleurafwijking. Met het ‘colormatching systeem’ kunnen wij de kleur verder fijnregelen waardoor 75% van álle PMS kleuren bereikbaar zijn. Door een uniek Impressed ‘spotcolor’ handboek voor zowel ongestreken als gestreken papier zijn alle kleuren vooraf al te beoordelen en te selecteren. En dat is praktisch!

En wat betekent dit voor u?

Voor u betekent dit dat wij een kleurvastheid kunnen garanderen, dankzij onze inkjet techniek. Zo blijft uw huisstijl altijd gelijk aan vorige uitgaves. Met de huidige druktechniek heeft u altijd bij een serie productfolders te maken met lichte kleurverschillen. Met HD Print is dat verleden tijd. En dat opent deuren, ook voor u!

Wilt u meer over kleurmanagement of HD Print leren? Neem dan contact met ons kleurrijke team op. We laten graag alle mogelijkheden voor uw bedrijf zien! Klik hier voor onze contactgegevens.

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 17.00u.

Drukkerij bezoek

maandag - donderdag: 7.30u tot 17.00u
vrijdag: 7.30u tot 16.00u

015 36 99 413

Onze locatie

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.