duurzaam drukwerk Impressed

‘Klant aan het Woord’ – Ammerlaan

Soms is een bedrijfsnaam bekend of doet het zien van een logo wel de klok luiden, maar wát het bedrijf precies doet… niet. Vandaar het artikel ‘Klant aan het Woord’ waarin een klant zich voorstelt. Leuk om bedrijven nèt wat beter te leren kennen. Deze keer: Ammerlaan, The Green Innovator

“Potplantenkwekerij Ammerlaan The Green Innovator heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en voor het verwarmen van haar kassen wordt dan ook gebruik gemaakt van aardwarmte. Om het duurzame aspect van de teeltwijze te benadrukken, heeft Ammerlaan het merk ‘Geo-Well’ ontwikkeld. Elke plant die het bedrijf verlaat heeft een Geo-Well etiket en deze etiketten worden door Impressed print & sign gedrukt.

In het verleden waren de etiketten van plastic, maar vanwege Geo-Well zijn we op zoek gegaan naar een duurzamer alternatief. Impressed print & sign kwam met een goed alternatief van waterafstotend papier. 

Ammerlaan heeft voor Impressed gekozen omdat het een lokaal bedrijf is, waardoor de lijnen kort zijn. Het persoonlijke contact is voor Ammerlaan belangrijk en er wordt snel gereageerd op vragen. Daarnaast zijn de service en de prijs/kwaliteit gewoon goed.”

Meer weten over Ammerlaan, The Green Innovator? Kijk dan hier: www.ammerlaan-tgi.nl

Wilt u ook eens in ‘Klant aan het Woord’ met uw verhaal en communicatiemiddel? Neem dan contact op met Cas de Heus via telefoonnummer 015-8200 105 (rechtstreeks) of stuur een e-mail naar cas@impresseddruk.nl.

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 17.00u.

Drukkerij bezoek

maandag - donderdag: 7.30u tot 17.00u
vrijdag: 7.30u tot 16.00u

015 36 99 413

Onze locatie

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.