boeken hd print lage kleine oplage

Boeken, in kleine oplagen, doe je bij Impressed

Fullcolour en een mooie harde kaft of juist die zachte omslag met speciale afwerking en bijzondere vorm. Natuurlijk het perfecte papier. En, ook nog eens in een kleine oplage... Kan niet? Kan wel! Boeken, ook die doe je bij Impressed…

Voordelen van kleine oplagen

Géén ‘grote’ voorraden meer. En dus ook géén waste. Dat is voor elke organisatie, groot of klein, een voordeel. Boeken en brochures in kleine oplagen laten maken biedt simpelweg flexibiliteit, mogelijkheden én kansen. Zoals het zelf uitgeven van een boek. En is het een succes, dan is het kwestie van eenvoudig bijbestellen… 

Met de besparing van kleinere voorraden kunnen ook weer nieuwe stappen in de toekomst worden gezet. Het ontwerp van een volgende uitgave bijvoorbeeld. Alles ligt nog meer binnen handbereik dan ooit tevoren. En dat komt door de nieuwste technologie: digitale print. Daarmee kunnen communicatiemiddelen nog efficiënter en nog gerichter ingezet worden. 

Lage opstartkosten

Een ander voordeel zijn de relatief lage opstartkosten. Dat maakt digitaal print ook nog eens heel betaalbaar. Voor elk bedrijf. En als we dan toch nog een paar voordelen mogen opnoemen, wat dacht u van printen op verschillende materialen (papier of kunststof), personalisatie van de gehele content, een paginaformaat tot wel 48 x 70 cm. en ook nog eens in kwaliteit die absoluut onovertroffen is? Het heet ook niet voor niets HD print.

Ontdek HD print zelf hier of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat van uw communicatiemiddelen bij u of bij ons op kantoor. We helpen u graag!

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.