Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze drukkerij is FSC®-gecertificeerd door het SKH

FSC staat voor Forest Stewardship Council®. Met FSC dragen wij graag een steentje bij aan goed en verantwoord bosbeheer. Deze internationale organisatie stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op en koppelt daar een keurmerk aan. Zo weet je zeker dat de grondstoffen voor een product niet verkregen zijn uit hout dat illegaal gekapt is of uit bedreigde, waardevolle ecosystemen, zoals het tropische regenwoud in Brazilië. FSC zet zich overigens niet alleen in (sub)tropische landen in voor een goed bosbeheer; ook in Europa en dus Nederland dragen zij zorg voor onze bossen.

Certificaatnummer : SKH-COC-000395

Toekomstgericht en milieubewust ondernemen met de milieubarometer

De milieubarometer is een online meet-instrument dat de milieukosten en de milieubelasting van uw bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar maakt. Met de ingebouwde CO2-meter kan Impressed druk- en print de CO2-uitstoot makkelijk aflezen en zo milieubewust bezig zijn.

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden waarop ook uw organisatie duurzaamheid kan uitdragen via drukwerk.

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 17.00u.

Drukkerij bezoek

maandag - donderdag: 7.30u tot 17.00u
vrijdag: 7.30u tot 16.00u

015 36 99 413

Onze locatie

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.