Afwerking

Onze medewerkers vormen de basis van onze organisatie. Met hun loyale inzet, vakkennis en jarenlange ervaring staan ze garant voor de service en kwaliteit van Impressed. Op onze afdeling afwerking passen wij diverse afwerkingsmethodes toe voor uw drukwerk zoals:

Rillen

Rillen van drukwerk is een methode die er voor zorgt dat een folder netjes opengevouwen kan worden, zonder dat het papier scheurt of breekt. Bij brochures ziet het er verzorgt uit om een vouwlijn aan te brengen. Zo kan je de brochure openvouwen, zonder dat deze direct weer dichtklapt. Wilt u meer informatie over rillen neem dan direct contact met ons op.

Perforeren

Perforeren zorgt ervoor dat er gaatjes in het papier worden geboord. Zodoende kunt uw drukwerk netjes langs een bepaalde lijn afscheuren. Prettig om bijvoorbeeld papier in een ordner op te kunnen bergen of om coupons en dergelijke ongeldig te maken.

Stansen

Met een stansmachine kunnen wij uit een relatief dunne plaat stukken halen. Het stansen is eigenlijk materiaal eruit slaan, of materiaal onder een bepaalde hoek of vorm zetten. Het is functioneel en tegelijkertijd biedt het vele andere mogelijkheden om uw product onder de aandacht te brengen. Stansen biedt enorm veel mogelijkheden. Het geeft een unieke vorm en uitstraling.

Pregen

Pregen is een techniek die er voor zorgt dat uw drukwerk een prachtige uitstraling krijgt. Door pregen is het mogelijk uw tekst of logo verhoogd of verdiept weer te geven. Uw tekst of logo wordt als een soort reliëf in het papier aangebracht wat zorgt voor een schitterende uitstraling.

Lamineren

Lamineren is een bekende techniek die zorgt dat uw product een extra kunststof beschermlaag krijgt. Lamineren kan zowel enkel als dubbelzijdig. Lamineren biedt uw drukwerk extra uitstraling. U kunt kiezen bij lamineren tussen glans of mat laminaat. Voor iedere uitstraling is er wel een laminaat beschikbaar. Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze maakt.

Deze afwerkingsmethodes voeren wij volledig in eigen huis uit. Hierdoor hebben wij korte lijnen en kunnen wij snel schakelen. Kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd. Tevens kunnen wij het drukwerk:

Snijden

Bij afwerking wordt het papier voorgesneden voor de persen. Het drukwerk wordt nagesneden ten behoeve van de afwerking. Tevens wordt het drukwerk schoongesneden voor een prachtig eindresultaat.

Vouwen

Drukwerk dat gevouwen moet worden gebeurt op onze speciale vouwmachine.

Brocheren en vergaren 

Brocheren en vergaren gebeurt op de brocheermachine en stansen, rillen en foliedrukken wordt gedaan op de Heidelberg Degel en Cilinder. Onze innovatieve machines zorgen ervoor dat uw drukwerk er uiterst professioneel uit komt te zien.

Hieronder een overzicht van onze medewerkers op de afwerking.

Joska Bijsterveld

Medewerker in de afwerking

Frank Ermerins

Medewerker in de afwerking

Fred Adegeest

Medewerker in de afwerking

Wat anderen ontwerpen, opmaken en drukken krijgt bij mij de finishing touch

Joska Bijsterveld, Medewerker afwerking

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 17.00u.

Drukkerij bezoek

maandag - donderdag: 7.30u tot 17.00u
vrijdag: 7.30u tot 16.00u

015 36 99 413

Onze locatie

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.