Het bedrijf

Impressed print en sign

Impressed print en sign richt zich sinds haar oprichting in 1995 op het kwalitatief hoogwaardig produceren van commercieel drukwerk en gebruikersdrukwerk. Een team van 22 vakbekwame en betrokken medewerkers is erop gericht om kwaliteit te leveren in alle facetten van onze dienstverlening. De omvang en informele structuur binnen ons bedrijf tezamen met deze gemotiveerde medewerkers creëren een werkklimaat waarbij persoonlijke aandacht en zorg wordt besteedt aan u en uw drukwerk, elke dag opnieuw.

Bekijk meer over Impressed print en sign

 

Drukkerij Aktief

Drukkerij Aktief is sinds januari 2013 onderdeel van Impressed druk en print geworden. Meer dan 60 jaar geleden begon Aktief als drukker. Drukkerij Aktief is gevestigd in Den Haag. Effectieve communicatie, zowel intern als extern, is binnen iedere organisatie een belangrijke factor voor succes. U wilt uw doelgroep informeren, enthousiasmeren en aan u binden. Aktief helpt u hier graag bij.

Bekijk meer over Drukkerij Aktief

 

Drukkerij de Maasstad

Drukkerij de Maasstad is sinds november 2011 onderdeel geworden van Impressed druk en print. Al sinds de jaren tachtig actief en richt zich met name op de creatieve branche. Bij Drukkerij de Maasstad is er in de geest van de opdrachtgever een samenwerking en service die al jaren goed is ingericht en optimaal functioneert. De ontwerper kan binnenlopen, overleggen en meelopen met orderbegeleiding, prepress, drukker en afwerking.

Bekijk meer over Drukkerij de Maasstad

Drukkerij Mercator

Drukkerij Mercator te Schiedam is actief in print- en drukwerk sinds 1937. Onlangs is de drukkerij de samenwerking aangegaan met Impressed druk en print. Een samenwerking die voor een optimalisatie van de printmogelijkheden zorgt. Daarnaast zullen de klanten nog beter bediend worden vanwege het bredere aanbod printmedia.

Bekijk meer over Drukkerij Mercator  

 

Opdrachtgevers

Zonder dat u het weet, ziet u ons drukwerk overal. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van kleine zelfstandigen tot overheidsinstanties.

Bekijk meer over opdrachtgevers

 

Visie

In onze ‘state of the art’ werkomgeving zoeken wij constant naar de meest efficiënte methode om uw order vlot en kwalitatief hoogwaardig te verwerken.

Bekijk meer over de visie

 

Werkwijze

In onze organisatie werken we efficiënt en doelgericht. Onze kracht ligt met name in:


    •    korte communicatielijnen
    •    snelle afhandeling van uw offerte- en orderaanvragen
    •    professioneel ingericht ordersysteem (elk moment inzicht in de voortgang van uw order)

Bekijk meer over de werkwijze

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze drukkerij is FSC®-gecertificeerd door het SKH. FSC staat voor Forest Stewardship Council®. Met FSC dragen wij graag een steentje bij aan goed en verantwoord bosbeheer. Tevens maken wij gebruik van de milieubarometer. De milieubarometer is een online meet-instrument dat de milieukosten en de milieubelasting van uw bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar maakt.

Bekijk meer over mvo

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 17.00u.

Drukkerij bezoek

maandag - donderdag: 7.30u tot 17.00u
vrijdag: 7.30u tot 16.00u

015 36 99 413

Onze locatie

Werkgebied

 

Wij produceren kwalitatief hoogwaardig drukwerk en opereren vanuit het hart van de Randstad.